Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 40€
heart
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πολιτική Ακύρωσης - Επιστροφών


Οποιαδήποτε παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί σε διάστημα 8 ωρών απο την στιγμή που την παραλάβαμε. Σε αυτό το διάστημα δεν στέλνουμε εμπορεύματα. Μετά το εν λόγω διάστημα δεν γίνεται δεκτή καμία ακύρωση εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις.
Στην περίπτωση που τα εμπορεύματα της παραγγελίας σας βρίσκονται ακόμη στον χώρο μας, προχωράμε στην ακύρωση της παραγγελίας, και εφόσον έχετε καταθέσει χρήματα, σας επιστρέφουμε τα χρήματα στον λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε.


Πολιτική Επιστροφών

Οδηγίες Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής ή να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.


Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων απαιτείται προηγουμένως να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κάθε επιστροφή πρέπει να γίνεται 
αποκλειστικά με την Γενική Ταχυδρομική.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια, κλπ). 

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Σε περιπτώσεις ελαττωματικού προϊόντος, επιστρέφετε το προϊόν σε εμάς. Αξιολογούμε το προϊόν και σας ενημερώνουμε για τον αν δικαιούστε αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, το ποσό που έχει καταβληθεί από εσάς θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής κατά την αγορά του προϊόντος καθώς και τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, αν υπάρξουν. Αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής με την προυπόθεση ότι ο πελάτης έστειλε το δέμα με χρέωση παραλήπτη. Σε διαφορετική περίπτωση δεν καλύπτουμε έξοδα επιστροφής. 

Σε περιπτώσεις λάθους επιλογής προϊόντος ή μεγέθους ή χρώματος από την πλευρά του πελάτη, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής (ισχύει για την πρώτη αλλαγή). Αν επιλεγεί νέο προϊόν ο πελάτης έχει μηδενικά έξοδα μεταφοράς για τη νέα αποστολή. (Ο πελάτης πληρώνει μόνο το επιπλέον ποσό του νέου προϊόντος – αν υπάρχει τέτοιο ποσό). Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. 

Σε περιπτώσεις λάθους επιλογής προϊόντος ή μεγέθους ή χρώματος από την πλευρά της εταιρείας, η εταιρεία επιβαρύνεται όλα τα κόστη μεταφοράς (επιστροφής & νέας αποστολής). (Ο πελάτης πληρώνει μόνο το επιπλέον ποσό του νέου προϊόντος – αν υπάρχει τέτοιο ποσό).  Σε περιπτώσεις επιστροφής αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής με την προυπόθεση ότι ο πελάτης έστειλε το δέμα με χρέωση παραλήπτη. Σε διαφορετική περίπτωση δεν καλύπτουμε έξοδα επιστροφής. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. 

Σε περίπτωση όπου δεν έχει ολοκληρωθεί μια αποστολή, π.χ. για λόγους έλλειψης διαθεσιμότητας, ο πελάτης έχει πληρώσει π.χ. με κάρτα, και τελικά κάνει αίτηση για επιστροφή χρημάτων, τότε επιστρέφεται το ποσό που κατέθεσε συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

Σε περιπτώσεις ολοκληρωμένης αποστολής και λάθους απο την πλευρά της εταιρείας ή λόγω ελαττωματικού προϊόντος, 
ο πελάτης έχει πληρώσει π.χ. με κάρτα, και τελικά κάνει αίτηση για επιστροφή χρημάτωνστον πελάτη επιστρέφεται το ποσό στο σύνολό του συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος καλύπτονται απο την εταιρεία. 

Σε περιπτώσεις ολοκληρωμένης αποστολής  και λάθους επιλογής προϊόντος ή μεγέθους ή χρώματος από την πλευρά του πελάτηο πελάτης έχει πληρώσει π.χ. με κάρτα, και τελικά κάνει αίτηση για επιστροφή χρημάτωνη εταιρεία καλύπτει τα έξοδα επιστροφής, στον πελάτη επιστρέφεται η αξία του προϊόντος, δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής. 


Σε κάθε περίπτωση επιστροφής και νέας αποστολής, το νέο προϊόν προς αποστολή θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το επιστρεφόμενο.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι πρώτα η παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.

Για λόγους υγιεινής εσώρουχα δεν επιστρέφονται.

Προαιρετικά για την βελτιστοποίηση της όλης διαδικασίας, και προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό μπορείτε να μας αποστείλετε με email στο info@angelico-fashion.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.


Κάθε επιστροφή γίνεται με αποστολή δέματος στην διεύθυνση:

 

ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ & ΕΛΥΤΗ
Τ.Κ. 57400 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 698 985 2667

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αγορές άνω των 40 €
ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
σε 14 ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
με κάρτα
facebook instagram
NEWSLETTER
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ANGELICO FASHION
Πόλη Σίνδος Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57400
E-mail info@angelico-fashion.gr
Τηλ. 6989 852 667
Ωράριο τηλ. παραγγελιών
Δευ-Παρ: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-18:00                             

Bank Cards 1 Bank Cards 2
© 2020 - angelico-fashion.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr